Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Apr-2006 14:25 Email | Share | | Bookmark
Abira & Fahima...jeng jeng jeng!!!

semekom....
tangan sape nih!!
camana beg orang glamor ni ble ade??
View all 32 photos...


My Photographer Presents

P:hehe...ayat memori tuh aku guna bahasa BAKU!!! hahah!!

Hye! so sorry coz my internet is problem now! hahaha!! i x tau nape streamyx ni jadi camni! hehe...
(broadband terhebat Malaysia katakan.....)hehehe....Aku ni stay kat puchong,tp dah 5 hari keje-keje mengupload ni terbengkalai...cian aku..hahaha..

Berbalik pada citer asal kiter,hehe..ni lah ABIRA & FAHIMA,antara kapel yang romantik aku penah jupe beb! hehe...sporting plak tu..kikiki.. So,kali ni aku taruk gambo nikah dorang ni..so,hepylah untuk mereka!hehe...Enjoys!!

Photographer - Albad & Aidil

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Sunday, 26-Mar-2006 16:36 Email | Share | | Bookmark
coming dan cominng!!!



Hye! this is coming entry!just wait for the hapening event! photographer pon join hapeening the club!

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Sunday, 26-Mar-2006 15:44 Email | Share | | Bookmark
bergumbira at umah Mawi & Fina dan nyambut besday zetty!

ni album kawen Mawi dan Fina
ni lah tuan rumahnya...
ni antara yg interframe..
View all 30 photos...
hehehe....Come! Come! Citer best ni! hehe....

Yang adalah majlis sambut besdat si zetty ni,tp byk bnda klaka la yg terjadi..hehe..
Kalo ko rang nak tau,actually girls group ni sengaja buat suprise kat si Zetty ni,hahaha.... dorang cakap kat Zetty ade kenduri doa selamat,so zetty pon pakai la baju kurung! hahaha... Datang jer si zetty ni di kejutkan ngan banner yang dorang ni dah tempah untuk zetty! aku tengok pon terharu beb!!

Zetty cakap: Patutla aku dengar bunyi lagu hip hop! aku pon pikir gak,tak kan kenduri doa selamat ade lagu hip hop!
Girls group: ala...kitaorang nak suprise ko,kalo x susah ko nak pakai baju camnih! hahaha..


Zetty pon terharu dan ade la kuar skit airmata member tu! then dorang pon potong kek! dan majlis hepy pening sampai kul 12 dan ntanyi lagu besday tuk zetty!

Untuk zetty! slamat ari jadi!!!!!hehe

Ahmad fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Thursday, 23-Mar-2006 18:25 Email | Share | | Bookmark
promotion datang lagih!!



haha!! aku dah buat promotion murah harga,aku dah buat promo untuk orang selatan,skang aku nak bagi kat semua orang plak the new promotion!!!!

jangan korang tak percaya! tapi ni lah harga nya....Tp kene ingat! ni untuk bulan April dan Mei sajer ok!So,kalo korang yang nak kawen dalam bulan yg bukan under promotion,dapatkan lah quotaion yang biasa..hehe..

Yang Penting,dalam promotion ni,korang kene sertakan lah ape yang aku nak kat bwh ni..send kat email aku.... simple_cre8tive@yahoo.com

-Nama Penuh!
-Tarikh Majlis
-Lokasi Majlis
-Masa Majlis
-dan No Tel korang!

hehehe...den akan pilih yg bertuah dan anda akan diberitau secepat mungkin! jangan lepaskan peluang ni ek! hehehe...Adios!

- Jangan lupa bagi tau kawan korang punya kawan,sedara korang punya kawan ..dan kawan..blala..bla...bla..

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Wednesday, 22-Mar-2006 15:27 Email | Share | | Bookmark
coming from Bira & Ima...on the relax couple!



Coming Soon!!!!

Ahmad fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net