Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Mar-2006 15:20 Email | Share | | Bookmark
Kevin & Jane - Teh Caremony

in 1 morning..
the make-up artits is stated the work..
and jane..
View all 62 photos...


My Photographer Present

My photographer get the second assigt from kevin to cover the Theh Caremony...Hepy,Funny and different..
Enjoy!

Photographer-Albad,Ahmad fairus & Munzir
Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Sunday, 19-Mar-2006 15:27 Email | Share | | Bookmark
Nizam & Nelly - Reception & ade la skit intro untuk besday party

ni kat rawang..
ade orang..
ngah sedia tuk mekap..
View all 33 photos...


My Photographer Presents

Hye..firstly,i nak wish hepy besday to zetty the kiut gurl!hehe.. thanks also to Fina kerana sudi men jemput den ke umah merela yg besh tu..Actually,ade kezutan(macam kat dlm AF tu)tp kan lagi besh kalo korang tunggu entry dorang nih!hehe..

Kat sini gak den nak ucapkan slamat ngantin bahru kepado Nizam dan Nelly,hehe..katanya baru balik honeyymooon!! hehe..camana moon kat sabah?ok x?hehehe...

Ekau memang hepy giler la masa wedding ni,walaupun wedding ni ade dua kapel,tp kosentration pada tuan tanah la..hehe,so,gambonya pon byk tuan tanah la..Actually yg 1 lg kapel tu adalah abg dan kakak ipar Nelly..hhehe.. So,bila korang dah paham..korang kene enjoy la tengok gambo dorang nih!

Photographer-Aidil

Ahmad fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Thursday, 16-Mar-2006 10:02 Email | Share | | Bookmark
Chinese Wedding! Kay Ven & Cheng Yee

1 day & 1 time..
on the bride chair..
1 woman playing with child..
View all 43 photos...


Mr & Miss Malaysia Pose!!!


My Photographer Presents

The first and i dont think not the last for me! Im really-really enjoys with this event! start from reception on Cheng Yee side,Teh Caremony & reception on Kay Ven side.Something different i feel! totally different on the Malay wedding

This entry is cover for reception on Cheng Yee side.Thanks to ShaifulR,Albad to help me cover this job and succes.For all vievers,enjoys!

My Photographer - Albad,ShaifulR & Ahmad Fairus


Ahmad Fairus
+0123390943+0192707379+
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Monday, 13-Mar-2006 13:52 Email | Share | | Bookmark
Roland & Maryana at Concorde Hotel Shah Alam...

Maryana dad ...
nad mummy....
kawasan larangan!
View all 32 photos...

My Photographer Presents..

Thanks to Roland and Maryana & enjoy to your honeymoon now.Im and all my partner really enjoy working with u!Dan buat Puan Maznah & family,hope everything skang dah berada dlm keadaan senyum-senyum selalu..hehe.(Teringat masa mula-mula jupe,peramah satu family).

But,something yang sangat romantik adalah Multimedia Presentation pada malam itu Roland yang buta,Wow!Terharu Maryana...

My Photographer - Albad



Masanya telah tiba buat bakal pengantin di Selatan.Promosi yang telah lama dinantikan oleh mereka yang berada di selatan.Terima Kasih atas sokongan anda.

Kami akan berada di selatan pada 14&15 mac 2006.Sekiranya anda berminat dengan promosi kami sila email kepada kami detail majlis anda.

Kami juga akan menerima tempahan untuk outdoor shots!,family photo pon bole! so,kalo ade yang minat,siapkan lah budget anda..hehe...

Apa yang anda perlu lakukan??
*email kepada kami detail event anda
*kami perlukan no tel,adress,tarikh,lokasi dan masa majlis berlangsung

Kami akan reply secepat mungkin..
Terima kasih!

Ahmad Fairus
+0123390943+
+0192707379+
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Sunday, 12-Mar-2006 15:38 Email | Share | | Bookmark
its coming something new!


My Photographer Presents
its coming for the new entry with the Puteri Hulu Langat...hehe..Tuuuuunnnggggguuu!!!!!!

Ahmad Fairus
+0123390943+
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net