Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Mar-2006 05:54 Email | Share | | Bookmark
Hepy Pening with Nizam & Nelly....

behind of .....
nelly...
antara hantaran dari pihak lelaki..
View all 36 photos...
hehehe...We are back...!!! this is a new combination me and the new partner! mesti korang dah kenal actually..But,untuk memperkenalkannya....u have to wait!...also..i akan kenal kan u all our new tradmark..dalam masa terdekat nih!doakan kami berjaya ek!!

This is the new entry for nizam & the beloved wife Nelly..Majlis pernikahan ni di adakan kat Rawang,Selangor..Just a simple event,but penuh dengan adat ..We have another entry for Nizam&Nelly..
Just wait!!...

My Photographer - Ahmad fairus & Aidil Mustapha

Ahmad Fairus
+0123390943+
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Monday, 6-Mar-2006 03:31 Email | Share | | Bookmark
coming soon on chinese wedding!



This is my first chinese job.Really happening.Stay tune on the all pic on this wedding..cheerrs!

Ahmad Fairus
www.Videographer.com.my
0123390943


Thursday, 2-Mar-2006 08:09 Email | Share | | Bookmark
Khairi zainudin & Nurisyalieza ...Perak player..

Puan iza sedang dimekap..
sangat bz dia..
sambil persiapan kat...
View all 33 photos...

alhamdunillah..akhirnya my internet already ok..lama gak tak upload gambo nih!.Tension gak bila internet xde ni,rasa cam dunia ni x besh jerrr!! hehehe....

Berbalik citer asal kite nih!,majlis diadakan kat masjid kat bukit aman tuh! simple tp meriah beb! siap wartawan datang lagi,almaklum la si khairi ni pemain bolasepak Perak,sebelum ni dia main ngan Perlis,then tranfer kat Perak.Majalah HAI datang untuk membuat liputan kat majlis ni .Kira khairi ni glamor gak la orangnya..

Banyak gak player yang datang,antanya ahmad shahrul(perak)yusri che lah(mppj)khairunnisam(mppj) dan ramai lagi la..tak terkata den!!..

Tp,memang meriah beb!yang penting kat gambo ni leh cito segalonya....(den dah mula cakap perak la )Korang enjong lah ngan gambo ni semua ek!


My Photographer ++ Aidil Mustapha

Ahmad Fairus
+012.3390943+
www.Videographer.Com.My



Wednesday, 15-Feb-2006 17:31 Email | Share | | Bookmark
Shahril & Asma beradu di Dewan Perdana Felda

majlis kawen!
ade orang nagh mekap la..
wow! cantek la deco ni!
View all 39 photos...

++Shahril & Asma yg telah dinikah pada 10 Februari 2006 dengan sekali zaaaazz!!! lafaz la tu!,dengan selambe dia sebut ayat tu,very-very confidentional la..hehe.. Actually dorang ni kawan kepada aku punya kawan,tp rasa cam dah rapat plak ngan dorang ni,dorang ni pon actually malu-malu lagi,hehe.. almaklum la blom honeymooonn lagi(aku yg x kawen lagi ni plak yg over).Tang honeymoonn tu aku tak tau plak kat mana dorang nak plan ni.Yang penting dorang hepypening bila tengok gambo yg aku tangkap ni.Semoga korang berbahgia & hepy slalu... ++

www.Videographer.Com.My
+Ahmad Fairus+0123390943+
simple_cre8tive@yahoo.com


Tuesday, 14-Feb-2006 17:07 Email | Share | | Bookmark
Mega Sale Gambo Kembali!!!

 

Quote:
Semekom semua...JENG!JENG!JENG! ...Sempena bulan bukan Mega Sale ni,kitaorang nak ambik alih kuasa nak buat Mega Sale la..Bukan slalu team kami ni nak buat cenggini.So,kalau korang ade yg nak kawen bulan Mac & April ni,cepat-cepat la booking ek! Tempat terhad! ade baiknya korang jangan lepaskan peluang ni..Mai-mai...mari booking cepat!

Sesapa yang nak booking,sila email ketarangan berkaitan majlis anda cth-Lokasi majlis,Tarikh,Event Plan & No tel sedara...Ingat! sape dulu..dia dapat ek!..hehe...emailkan kat ++++ simple_cre8tive@yahoo.com+++

+++Harga diatas adalah untuk 1 event(majlis) sekiranya anda berminat untuk Majlis Pernikahan & Persandingan,ini dikira 2 Event.

Terima Kasih Malaysia!!

+ahmad fairus+
+0123390943+
www.Videographer.Com.my


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net