Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Shahrul & Puteri the romantic bride

kat majlis umah org kawen!!
Puan Puteri skang ni..
adat yg tak dilupakan..
View all 35 photos...

Akhirnya...penantian berakhir..hehe korang tengoklah hasilnya bila ngantin ni sporting giler..dalam sporting dorang ni pun,
romantik gak sebenarnya.. hehe Shahrul & Puteri telah dinikahkan di Ipoh pada awal februari 2006.Ini adalah Majlis Bertandang di rumah shahrul.So,kat Majlis ni amat lah sederhana,tetapi tetamu yg datang sangatlah ramai.Seperti biasa,shahrul memang murah dengan senyuman,manakala si puteri pulak peramah orangnya.So korang tengoklah betapa happeningnya dorang ni..enjoys!

www.Videographer.com.my
O123390943-Ahmad fairus
simple_cre8tive@yahoo.com



Tuesday, 7-Feb-2006 10:28 Email | Share | | Bookmark
Dalam perjalanan....hehe


Dah dlam perjalanan..hehe..biasa la..byk trafic light kat malaysia ni..Korang sabo-sabo la ek! moga-moga dapat la nengok gmbo Shahrul & Puteri yg hensem & kiut ni...hehe,Tungguuu....

www.Videographer.com.my
O123390943-Ahmad fairus
simple_cre8tive@yahoo.com
[b]


Friday, 3-Feb-2006 02:44 Email | Share | | Bookmark
Introduction Style for 2006




Alhamdunillah..Setelah beberapa tahun mengetengahkan konsep ini,akhirnya para pelanggan dapat menerima kami dengan konsep sebegini.Arts & Candid,untuk menjadikan gambar para pelanggan kami lebih natural & menarik,kami cuba memastikan konsep ini diterima pelanggan dengan puashati.Dengan memastikan semua Arts & Candid ini mempunyai maksud yg tersendiri,kami juga memastikan setiap gambar yang ditangkap mempunyai kekuatan dari segi artistik,abstrak dengan memastikan subjek yang ingin ditangkap menjadi lebih natural.Dengan perkembangan industri ini yg berkembang pesat,kami juga telah menukar album kepada album yg boleh di design oleh kami sendiri.Oleh itu para pelanggan akan mendapat kepuasan dari segi album yg tahan lama & kalis hujan/air.

Untuk maklumat lanjut berkaitan perkhidmatan kami,email di simple_cre8tive@yahoo.com

Ahmad Fairus
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com
0123390943


Wednesday, 1-Feb-2006 02:56 Email | Share | | Bookmark
Shukri & Sue memadu kasih di Bukit Serdang

Ni lah Puan Sue..
Membuat Persiapan
Mak andam busy giler!!..
View all 24 photos...

Thanks for http://imagewave.fotopages.com/ kerana memberi sy assigtment ini.Dapat plak dengan bride yg hepy pening dan sporting ini ,Majlis yg sederhana menjadi meriah bila kawan-kawan yg pening datang kerumah untuk meraikan dorang ni.Shuk & Sue,mereka ni memang sepadan la..shuk dengan muko dia yg hensem!(bodek ni... )Sue plak dengan lesung pipit anugerah tuhan(rezeki badan shuk..hehe )Majlis simple tp teratur...mmg den puashati la amik gmbo dorang ni dek KEsportingAN dorang ni..Untuk korang...enjoy la tengok gambo den ni..(ni sebab keluargo sue org nogeri,tu yg terpelat kejab tu.. )


Sunday, 29-Jan-2006 14:04 Email | Share | | Bookmark


Majlis Pernikahan ini diadakan di Masjid As Sobirin AU 5,Keramat... Datang untuk backup member yg minta jadik pembantu,kebetulan aku pon ondeway nak g holiday..singah la jab untuk melepaskan gian..hehe..So,ini lah gmbo,hasilnya menjadi pembantu ...kikiki..enjoy!


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net