Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
WWW.VIDEOGRAPHER.COM.MY-Information Berkaitan Perkhidmatan Kami


Harapan & Impian untuk menjadikan industri ini lebih maju,www.Videographer.Com.My telah menjadi platform buat kami maju selangkah untuk memastikan kami bersaing ke arah matlamat yg dituju.Terima Kasih buat semua yg menyokong usaha kami...

p:Kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami layari www.Videographer.com.my.

Ahmad Fairus
www.Videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com
0123390943


Sunday, 15-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mior & Suzi @Kajang..

jeng-jeng-jeng..
sape ni??
ade frame kapel la..
View all 37 photos...
Tahniah..tahniah..tahniah..untuk suzi dan kapel incik Mior,mior seorang yg cool,tp tetap
ceria pada majlis perkahwinan beliau..Puan Suzie plak seorang yg manis kiut miut,dan semakin berseri bila diserikan oleh cik/puan seri mak andam..hehe. Aku sebenarnya invisible fotographer,ngekor kawan dan minta permision kat Puan Suzie,disebabkan gian nak tekan buatng ni,aku pon snap la mengikut kebiasaannya...yg bestnya ngantin ni sgt sporting habih! aku mintak dorang buek romantik,ok ajer!! camtuh la best..so,korang enjoy la ngan gmbo ni bebeh!slamat ngantin bahru ya!

Ahmad Fairus
www.Videographer.com.my
simple_creative@yahoo.com
0123390943


Sunday, 8-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Din & Sha - Menyemai Cinta Di bumi Indera Kayangan..

setelah bergelar suami isteri..
di Perlis Indera Kayangan..
kampung yg sentiasa tenang..
View all 25 photos...

Alhamdunillah...aku selamat pergi dan pulang...Selamat Ngantin Baru gak aku ucapkan untuk Sha & Din setelah lama depa(baru balik dari utara.. )berkapel..akhirnya penatian depa tercapai gak akhirnya..Diutara Malaysia aku kemabara untuk merakamkan memori indah pasangan ini yg sangat manis orgnya..hehe..bodek-bodek..Kangar,bandar yg sgt tenang,aku respek sungguh kat negeri Perlis ni,coz sepanjang perjalanan aku,byk bendera negeri Perlis yg aku nampak,bangga btol dorang ngan negeri dorang,kekadang tu masjid pon biru kuning,tu x pe lagi,jejantas,bangunan,kedai pon ada...susah aku nak jupe semangat cenggini kat negeri lain.Jatuh cinta aku di buatnya..Tp yg pasti aku dapat menjalankan tugas aku dengan sebaiknya.Thanks bebanyak untuk family sha & din ni coz dorang ni sgt peramah,puas aku borak ngan dorang,sampai x nak balik dibuatnya..tp perjalanan pulang sgt jauh..yg penting aku dpt balik sebuah lg karya aku..enjoy!

P: ni adalah assigt VIDEO WEDDING.

Ahmad Fairus
www.Videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com
0123390943


Tuesday, 3-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Farid & Najwa at KL

kat sebuah banglo..
Puan Najwa...
bersama family..
View all 38 photos...
Selepas aku melaksanakan tugas di Benut,Johor,sekarang aku perlu menjalankan tanggungjwp yg lebih besar di KL,kat sini aku ALL OUT snap selagi ade kudrat.. Sampai kat banglo Farid ni,aku terus memulakan tugas aku untuk mengSNAP apa saja yg aku rasa boleh dikaryakan..hehe..Aku rasa sungguh hepy-pening kerana family Farid ni sungguh sporting,darilah KUPU-KUPU(sepupu) hinggalah ke kengkawan dan family,dorang ni mmg best..So,mmg semakin senang la aku membuat keja,korang tengok lah betapa hepyningnya majlis ni...enjoy!

Ahmad Fairus
www.Videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com
0123390943


Saturday, 31-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cinta Abadi - Hazmy Hazeman & Luffini Meela

Di majlis Orang Kawen..
encik hazmy & puan fini..
di lokasi majlis akan berlangsung..
View all 43 photos...
Hadir ke Majlis Pernikahan yang sangat teratur ini,membuatkan aku terasa nak kawen cepat sangat ,Majlis Pernikahan En Hazmy dan Puan Fini(sekarang dah kene panggil puan)membuat kan aku terasa seronok berdampingan dengan mereka.Fini adalah Pensyarah di Unitar yang sentiasa cool walaupun ada sedikit nerves! Tp majlis telah berlangsung dengan sempurna,sekali lafaz,kontrak pon sedia di OUTOGRAF ,Buat hazmy dan Fini wish u Selamat Ngantin Bahru .

Ahmad Fairus
www.Videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com
0123390943


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net