Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sesuatu yg x di jangka...

 
semasa Majlis Perkahwinan Farhaini & Ozaini,mereka memberi tanda hormat kepada Tuanku Mizan(Sultan Teregganu) ketika itu aku telah capture gambar ini...


Tuesday, 11-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
outdoor ijam & nisa-Taman Botani,Putrajaya

kedatangan raja dan permaisuri..
korang tgk la,asik senyum je..ape petua??
gelak la plak..muskil aku..
View all 17 photos...
pas sanding dorang ni nak jd model lak,so aku pun bwk la dorang ni g taman botani tmpt aku slalu dating,maka terjadi la kisah lucu yg termat sgt ni..ijam & nisa,aku seronok buat outdor ngan korang,harap senyum korang sampai bila2 ek..ne way,tahniah k dan selamat pngantin bahru!


Monday, 10-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hanizam & hanisah - 1 oktober -dewan keramat AU5

ni lah puan nisa..hehe
yang ini pulak incik ijam..
hadiah dari awek selamanya..nisa
View all 16 photos...
Sebenarnya aku buat video wedding untuk dorang ni,dari jb sampai la ke kl.tp masa kat kl ni kamera aku dah sihat balik,so aku pun tertangkap la gmbr yg comel sokmo ni,korang tgk la model 2 ni yg ternyata senyum sokmo memanjang...

Buat ijam ngan nisa aku nak ucapkan slamat pngantin bahru! seminggu sblm raya video wedding korang siap k..arios


Monday, 3-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ni lah aku,tuan punya fotopages & www.Videographer.com.my

ni lah antara aksi stunt aku..haha
ni antara aksi romantik aku..hehe
kat sini aku nak ucap tima kacih bagi korang yg sudi dtg lwn fotopages ngan web aku,terharu gak,tp untuk korang aku kan usaha baiki segala kelemahan aku.Harap dpt la aku kongsi ilmu ngan otai2 aku yg terror kat luar sana..Tunjuk ajar ku sifu!

Dengan terhasilnya new design web site aku iaitu www.videographer.com.my,di harap dpt la aku tambahkan pocket money yg lmbt nak kembung nih! hehehe..

for all client,freinds,thank you very-very much atas sokong korang..
amin..


Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Farhaini Fasri & Ozaini Othman-Dewan Perdana Felda-18 September

dimana aku skang??
hah! kawen!!
buah hati ngah mekap..
View all 43 photos...
Tahniah both of u,just wanna to say congrate to u hepy wedding.p:semoga kekal selamanya.


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net