Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Apr-2008 15:52 Email | Share | | Bookmark
Asry & shiza



new update..hehe.

im at jakarta now...usha biz baru..

peace...

ahmad fairus
+60123390943 Kuala Lumpur +6281306053368 Jakarta


thx


Thursday, 10-Apr-2008 09:06 Email | Share | | Bookmark
yus & fie pree wedding







Ini adalah pre wedding yang telah di rakamkan pada bln 3.Fun & sporting.Untuk preparation pre wedding ni kami dah berjumpa sehingga 3 kali untuk memastikan segalanya berjalan dengan lancar dan teratur.

Kami telah menukar 3 pasang baju dan menukar juga konsep rakaman.Dari pada permulaan menggunakan konsep muzikal,dan seterusnya ke konsep love,segalanya berjalan dengan lancar dan succes..Rakaman yang di lakukan selama sehari ini,adalah permulaan segalanya buat mereka ini.

buat mereka yang berminat,sila hubungi sy ok..

peace...

ahmad fairus
+60123390943 Kuala Lumpur +6281306053368 Jakarta


thx


Friday, 28-Mar-2008 06:29 Email | Share | | Bookmark
hafizah & shaufi



















hahaha!

lg bz dengan beberapa projek baru,tp tak lupa utk update gambar baru dengan klient yang tak kurang baru..hehe .Actualy kami da cover dorang utk kali ke 2,so xde masalah sgt la ngan fiza 7 family..oppps..skang da puan fiza..hehe

Dan dengan itu,maka berkahwin la mereka ni...ramainya kengkawan fiza yg comel sokmo datang... Dan dengan ini sy mengistiharkan mereka da kawenn..hahahha

hv fun...

ahmad fairus photography
Managing Director Myphotographer Malaysia
0123390943


Friday, 14-Mar-2008 04:16 Email | Share | | Bookmark
dari tulus hati




this is pre wedding picture Raja Teena & Nik Syahril

congrate..

ahmad fairus
0123390943


Tuesday, 11-Mar-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark
now at www.ahmadfairus.com



soft lounch our new website www.ahmadfairus.com

have fun


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net