Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Feb-2008 11:25 Email | Share | | Bookmark
Seminar Kenvin Pinardy Di Batam







Bersama Kengkawan Photog Indonesia di Batam

Pada 22hb februari 08,sy mendapat msg dari Kenvin Pinardy yang mengajak sy ke Batam.Kerna selalunya saya bertemu dan ngombrol dengan kenvin hanya di Jakarta,jd sy menerima pelawaan Kenvin utk join ke Batam Indonesia.

Dengan no tel seorang teman di Batam di berikan oleh Kenvin,sy call dan bgtau nk join seminar yang di anjurkan oleh Batam fotoclub,Pak riki namanya...mlm ini juga sy bergegas ke johor dan sampai pagi sabtu.

Dengan menaiki ferry sy sampai ke Batam dan di jemput oleh Pak Riki,walaupon pertama kali berjumpa,geng Batam memang best,hunting ngan dorang yang ramainya hampir 40 org.

Balik mlm,lepak ngan Pak Kenvin,Riki dan seorg teman baru Pak Anas.Low profile,tp kalo korang nk tau yg Pak Anas adalah owner Novotel hotel Batam.Ngombrol dan kami plan utk hunting human interest besok.

Besoknya berlima,kenal dengan Pak Peter yang mmg byk pengalaman foto.Terima kasih buat semua kengkawan baru ni.Yg paling best dorang semua tak sombong.

p/: minggu depan ke bali sama Pak Kenvin utk Shoot Pre Wed.

thanks
ahmad fairus


Monday, 11-Feb-2008 05:18 Email | Share | | Bookmark
ct & nazri





ct & nazri...congrate
at batu pahat johor


Tuesday, 29-Jan-2008 04:51 Email | Share | | Bookmark
lama tak jumpa..

hye..

setelah lama x keluarkan gambar,kali ni sy up kan the new pic dari sy..thanks



hv fun..

ahmad fairus
0123390943


Thursday, 18-Oct-2007 11:01 Email | Share | | Bookmark
Im coming back



im come back

hye..dah lama diam kan diri coz konsentrat kat Myphotographer.Skang i nk update balik yg dah lama tak update.Banyak yang nak di ceritakan.Banyak yang boleh di kongsikan bersama.

Diam bukanlah bererti tak buat apa-apa.Memberi tumpuan 100% pada myphotographer adalah segalanya buat saya.Banyak aktiviti yang di rancang telah pun berlaku.Exibition,outing bersama kolej dan universiti,shooting dalam dan luar Malaysia.Buat mereka yang da lama menanti fotopages ini.Saya akan usahakan untuk update bettter lagi dari semasa ke semasa.

Have fun ok!

Ahmad Fairus...chhooww!


Tuesday, 31-Jul-2007 21:15 Email | Share | | Bookmark
lama x update..hehehe



selamat menghayati...hehehe


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net