Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Jun-2006 16:00 Email | Share | | Bookmark
Tahniah Sharen!!

 


Thnks to shareen ngan semua my Sisters!! hope korang enjoy ngan gambo ni k....arios!!!

Ahmad Fairus


Thursday, 8-Jun-2006 15:35 Email | Share | | Bookmark
Mai dari Kedah mencari Cinta dari MAISARA..

istilah org kawen..
gambo kenangan...
mai yg dah ready..
View all 43 photos...


Hye! thanks to http://avicennastudio.fotopages.com/ kerna memberi sy assigtment ini.Diamanahkan untuk menyetelkan assigtment ini,membuatkan aku hapy pening ngan minah2 yg ada kat kat umah ni...xde istilah nama yg sesuai yg boleh dberiakn kepada mereka ini..tp dorang ni mmg sporting gila..

For u all,thanks coz ke sportingan korang tu..hope pasni leh jupe lg ek! Terima kasih bebanyak buat Mai dan husband,hope korang enjoy ngan gambo semua ni..hehe..enjoy work with u!! cheeeaaawwss!!

othrs pix visit http://myphotographer.fotopages.com



Sunday, 4-Jun-2006 19:39 Email | Share | | Bookmark
faizal & Nana di pelamin bahgia..

 


plss visit http://myphotographer.fotopages.com for more picture.thanks


Monday, 29-May-2006 20:17 Email | Share | | Bookmark
Jamal & Leena..@ flamingo hotel.

 


More picture visit http://myphotographer.fotopages.com


Sunday, 28-May-2006 16:05 Email | Share | | Bookmark
huhu!! kes ade org blanja mkn!!



huhu!! heppyning dan AKU KENCING MANIS!!... hepy beno kuar ngan korang..dah mkn sponsor,pastu byk plak korang punya wat klaka..hehe..kat sini aku nak ucapkan tima kasih kat korang yg menggila ari tu..kalo ade gmbo yg xde tu phm sendri la ek!...hehe..so,pasni ade la mkn free lagi ek! hehehe... Berbanyak tima kasih kat shareen dan hubby..kerana sudi blaja kami yg gila ni mkn...hope pasni blanja lg ek...arios!!!...huhu!!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net