Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-May-2006 22:54 Email | Share | | Bookmark
Faizal & Ct Nordiana ...debaran cinta dihari pernikahan..

nana & faizal..


MyPhotographer Presents


hye!! entry yang dinanti telah tiba..tunggu punya tunggu..akhir muncul jua entry ni..kali ni kami paparkan liputan hari pernikahan mereka..macam-macam ada!! hahaha..nangis,gelak,sedih dan segala resepi yang sewaktu dengannya..hehe..

untuk gambo selanjutnya lawati ... http://myphotographer.fotopages.com

Photographer - Albad,Ahmad Fairus,Munzir & Gap
Make-up - Saidatul nisa
Decoration - AZM Katering,JB
Baju Pengantin - Man Kajang
Pelamin - AZM katering,JB


Pertanyaan
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com







Thursday, 18-May-2006 19:27 Email | Share | | Bookmark
MR fairuz & MS elza at HILTON PJ

bial segalanya menjadi kenyataan..


At Hilton Pj,reception Fairuz dan Elza.Majlis yang hepening but yang membuatkan majlis tu lebh meriah adalah kawan MAS si Elza ni...mereka ni boleh membuatkan anda KENCING MANIS! hahahaha!

visit http://myphotographer.fotopages.com for more picture.


Wednesday, 17-May-2006 17:39 Email | Share | | Bookmark
Yg terhangat dari biasa!!

bila NANA dah semakin berdebar

Coming on NEXT WEEK!!....bila NANA dah semakin berdebar...


Hye...kali ini we all saje nak remindkan pada korang yg slalu masuk page ni bahawasanya ...entry NANA akan bermula minggu depan...hope korang dapatlah luangkan skit masa utk menghayati gambo 2 org artis ni.Cute dan comey..hehe ..NANA & FAIZAL

Untuk menghayati gambo dorang ni visit http://myphotographer.fotopages.com .

Photographer - Albad,Ahmad Fairus,Munzir & Gap
Make-up - Saidatul nisa
Decoration - AZM Katering,JB
Baju Pengantin - Man Kajang
Pelamin - AZM katering,JB


Pertanyaan
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Tuesday, 16-May-2006 18:12 Email | Share | | Bookmark
MR fairuz & MS elza

hari bahgia beliau..


MyPhotographer Presents

hye!! kali ni entry cik comey elza ni yang peramah gila..dia ngan hubby pon peramah gak la..mak dia & family pun ramah2 la....bole kata ni family ramah la..hahaha!!

neway...ni majlis akad ni antara Fairuz & Elza,dorang ni selamat di nikahkan ngan sekali zaaaaazz!!! almaklum la si fairuz ni da dpt byk tips,so senang la member zaaaazzz!!! hahaha...aku pon nak kene tiru gak la style dia..hahaha

anyway..tahniah buat korang,hope cepat la dpt askar ek! hehehe ...enjjooyy!! cccchhhheeeaaawwssss!!!

untuk gmbo selanjutnya visit http://myphotographer.fotopages.com

Photographer - Ahmad Fairus

Pertanyaan

0123390943
simple_cre8tive@yahoo.com
www.videographer.com.my


Sunday, 14-May-2006 18:26 Email | Share | | Bookmark
lebih hangat dari nikah!...

cincin tunang aku woi!!


CIK LEEN AKA BILIK CERMIN IKEA

jom la pi tengok gambo awek nih!! macam dayang nurfaizah pon ade..huhu!! sy je la yg rasa..korang x tau la..ape2 pon jom lawat lawat kat umah baru kami http://myphotographer.fotopages.com untuk korang hayati gambo cik ni..hehe


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net