Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-May-2006 16:44 Email | Share | | Bookmark
Kes Pindah rumah!!



PINDAH RUMAH BEB!!!

hehehe..skang myphotographer dah pindah rumah ke http://myphotographer.fotopages.com
huhu!! so skang korang bleh la melawat kat rumah baru ni...rumah yang baru di bina ni baru siap tiangnya....

kalo korang nak tengok camana ngantin karaoke?????hahaha...check out on RUMAH BARU MYPHOTOGRAPHER!! enjoys!!!


Tuesday, 9-May-2006 06:51 Email | Share | | Bookmark
Bila Syura dapat album...



Bila syura dapat album???
hehe..korang tengok la betapa heppynya beliau bila dapat album..gumbira,seronok dan loncat2..kikiki..
So,kalo korang nak jugak album cam ni..ape lagi! boooookiiiiiingggg!!!!! hehehe..


Sunday, 7-May-2006 19:42 Email | Share | | Bookmark
Bersama selamanya Fadhly & Syura...babak terakhir..

kek ari ni..
lepas tukar baju..
come over!!hehe...
View all 28 photos...

Kepada media dan peminat,sila beritahu pihak kami sekiranya anda inginkan gambar diatas.Semua gambar di atas adalah hak milik My Photographer(Ideograph Multimedia).Terima kasih

My Photographer Presents

Hye,asslammualaikum...babak terakhir kisah cinta 2 jiwa ni akan berakhir kali ni...akhirnya mereka telah diraikan dengan penuh meriah sekali.Senyuman tawa dan riang sentiasa mengiringi mereka.Harapnya selamanya akan begini pasti.

Majlis memotong kek perkahwinan ni diadakan dengan sempurna sekali,decoration kek yang ditaja oleh AZM BRIDAL dari JB ini indah sekali dan dipadankan dengan kapel yg sunggul ayu dan kacak gituh!

mereka ni sangat gembira dihari berbahagia ini..kami dari MY PHOTOGRAPHER mengucapkan selamat ngantin bahru dan semoga di murahkan rezeki dan selanya bersama..bila dah nak dapat org baru jgn lupa call ok...arios!!! chhheeowwwss!

Photographer - Albad,Aidil,Ahmad Fairus & Gap
Make-up - Saidatul nisa
Decoration - AZM Katering,JB
Baju Pengantin - Man Kajang
Pelamin - ATT,JB


Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com





Wednesday, 3-May-2006 18:26 Email | Share | | Bookmark
Fadhly & Syura part 2....

setelah melambai tangan..
mereka telah diarak..
dan telah disambut ngan gembira..
View all 39 photos...

Kepada media dan peminat,sila beritahu pihak kami sekiranya anda inginkan gambar diatas.Semua gambar di atas adalah hak milik My Photographer(Ideograph Multimedia).Terima kasih


My Photographer Presents

hehe.. sambung kita untuk part 2.Part yang akan paparkan majlis yg berlangsung di Dewan Jubli Intan,JB.Diarak oleh lebih dari 30 biji moto high power,kami rasa cam best je ade orang yang eskot..hehe

Kitaorg pon berkejar la untuk mendapatkan shot yg menarik,dari atas,kiri kanan angle selagi yg bleh! hehe...yang bestnya...Fadhly ngan Syura ni sentiasa cool je...bila mintak pose,selambe je dia pose..almaklum la artis...

But,yang paling x leh lupa,cara Syura layan peminat,dia tetap cube berikan yg terbaik buat peminat..masa dia baru naik pelamin,hampir 45mnt terpaksa menunggu kerana peminat nak shot gambo dia atas pelamin...camtu la penangannya...hehe..

alhamdunillah..semuanya berjalan lancar..skang ni da part 2...so,kalo korang nak tengok endingnya kisah dorang ni... REFRESH slalu ek!! hehe...enjoys!!!

Photographer - Albad,Aidil,Ahmad Fairus & Gap
Make-up - Saidatul nisa
Decoration - AZM Katering,JB
Baju Pengantin - Man Kajang
Pelamin - ATT,JB


Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Monday, 1-May-2006 19:44 Email | Share | | Bookmark
My Photographer at Harian Metro and Media Hiburan




Hye! Assalammualaikum...bertemu kita lagi,heheh.. kali ni sy nak paparkan sedikit paparan berkenaan team kami yang telah disiarkan oleh Harian Metro dan Media Hiburan.

Alhamdunillah,selepas cover Syura kawen,kami diundang untuk mengisi sedikit kekosongan pada ruangan lelaki di Harian Metro pada Rabu,26 april 2006.Kami bersyukur akhirnya segalanya berjalan dengan lancar.Selepas ini kami akan cuba berusaha lagi untuk mencapai matlamat kami.Doakan kami.insyaallah...

Media Hiburan adalah antara wartawan dan jurugambar yang hadir untuk membuat liputan pada majlis itu,Thanks SAM(jurugambar),SHAHARIL(wartawan media hiburan)kerana memberi kami peluang untuk sama berkarya..hehe.. .Hope kita akan dpt berkerjasama lagi..

Untuk Family Syura,terima kasih tak terhingga atas layanan,serta segalanya...alhamdunillah semuanya ok.Hope,Syura akan heppy dengan album yg akan dia dpt nanti.Jangan lupa,kalo hampir nak output,call we all & ambulan...hehehe...

For u all visitors,thanks kerana melawat FP kami yg tak seberapa ni...hope..korang teruskan lah REFRESH slalu ek! hehehe..... ..Arios!!

Ahmad Fairus
0123390943
simple_cre8tive@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net