Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Apr-2006 15:10 Email | Share | | Bookmark
Faizal & Nana....Coming soon



The another malaysian artist,kali ni kitaorg dapat plak cover CT NORDIANA kawenn...hehe..gambo yg kat atas ni intro jek! hehe...tuk gambo yg selanjutnya...sabooooo...........................!!!hehehe..korang layan gambo SYURA dulu ek!!!


Thursday, 27-Apr-2006 18:58 Email | Share | | Bookmark
Fadhly & Syura..part1 on preparation..

bnda special hari bahgia..
baju yang menawan kalbu..
dan org yang manis sentiasa..
View all 58 photos...


Kepada media dan peminat,sila beritahu pihak kami sekiranya anda inginkan gambar diatas.Semua gambar di atas adalah hak milik My Photographer(Ideograph Multimedia).Terima kasih

My Photographer Presents

Hye semua..semekom..hehe,entry yang dinanti kunjung tiba.Kali ni our team adalah official photographer kepada Fadhly dan Syura di hari Perkahwinan dorang.Kami sampai di JB sehari sebelum majlis berlangsung.Syukur alhamdunillah perjalanan kami selamat.Kami juga mengucapkan terima kasih kepada FMJohor atas layanan korang yg best tuh!kami heppy..

Tugas kami bermula seawal 10 pagi,sarapan dan terus ke dewan Jubli Intan,JB...cantekkkkk!! decoration dari att dan Azm dari JB,membuatkan kitaorg semakin semangat tuk snap..snap..sampai kat umah syura,Kak Saidatul dah ready tuk mekap Syura,So,cite sy sampai sini dulu la....hehe...kalo nak tau cite lagi,tunggu next entry...tp yang paling best,kami dapat ramai kawan,tuk team utusan,karangkraf dan family Syura,THANKS .....hope kita jupe lagi k!!!

Photographer - Albad,Aidil,Gap & Ahmad Fairus
Make-up - Saidatul nisa
Decoration - AZM Katering,JB
Baju Pengantin - Man Kajang
Pelamin - ATT,JB


Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Wednesday, 26-Apr-2006 18:47 Email | Share | | Bookmark
Andy & Nani at the hotel......







My Photographer Presents

Hye,coming on the new entry.Some pic to Andy & Nani at Hilton Hotel.I hope u hepy when u seen this pic.Hepy Wedding ya!!! enjoy!

Photographer - Ahmad Fairus & Albad

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Sunday, 23-Apr-2006 17:51 Email | Share | | Bookmark
Andy and Nani....at Bilik Perdana..

andy at...
n nani on prepare...
the brand..
View all 24 photos...
My Photographer Present

Now,andy and nani at Ireland,hope u see all this pic.Enjoy!!!

Photographer - Ahmad Fairus & Albad

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Wednesday, 19-Apr-2006 12:53 Email | Share | | Bookmark
Abira & Ima - Reception...bira side...

 
 
 
View all 28 photos...
My Photographer Presents

Hye,kita ketemu lagi ya...kali ni sy akan paparkan episod terakhir abira & ima,kali ni abira side dan mesti ramai yg tertunggu-tunggu gambo untuk entry ni kan?hehehe..so,klai ni korang bleh enjoy ngan entry baru ni...so....waaaasaaaaa!!!

P: jangan lupa ya..Entry untuk SYURA akan bermula minggu depan!!!! tungguu!!

Photographer - Albad,Aidil & Ahmad Fairus

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net