Ahmad Fairus fine art photography

By: Ahmad Fairus Fine Art Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Apr-2006 05:11 Email | Share | | Bookmark
*Coming soon!! Fadhly & Syura(popular ngan lagu Nazam Berkasih!)

**Syura wedding** comingg soonn!!


Tuesday, 11-Apr-2006 15:41 Email | Share | | Bookmark
Abira & Ima - Reception...

ehemmm..ni lah abira dan ima..
sebelum mereka bersanding nih!
ghazal ni pon dah ready..
View all 29 photos...



My Photographer Presents

Hye!!! ketemu lagi kita ya!!(tercakap bahasa indonesia plak)hehe... kali ni sy paparkan majlis persandingan Abira & Ima,majlis yg meriah ni ramai benor org yg dtg,pastu sy pon ble ketemu kengkawan lama kat situ,hehehe...Macm biasa,bira ngan ima tetap cool melayan karenah kitaorag ni..sampai dia panggil kitaorg ni(.....)hahaha ....tak kisah la...janji korang hepy dah la..yang pntg,promote beb!! kikikiki ...enjoy!!

Photographer-Albad & Aidil

ahmad fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Sunday, 9-Apr-2006 18:37 Email | Share | | Bookmark
From Ireland with LOVE


new entry coming soon!!! cam biasa la...tungggguuu!!!


Sunday, 9-Apr-2006 17:54 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan....Fara..

fara dalam debaran...
ni lilin yang chek gemar...
hepynya....
View all 26 photos...
My Photographer Presents

Hye,jupe lagi ek! kali ni sy dapat assigt untuk shoot majlis bertunang....Berdebar gak rasa hati nak g shoot ni,al maklum la jarang shoot tunang nih! hehe....Buat fara,hope u all hepy nengok gambo nih! album tuh! on the way....

Photographer - Ahmad fairus & Aidil

Ahmad fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


Thursday, 6-Apr-2006 05:21 Email | Share | | Bookmark
Encik kiut & Cik Comey!....

kat umah ni la..
yang ni plak hantarannya..
jom la kita lawan..hehe
View all 18 photos...
My Photographer Presents

Hye!! tima kasih la kerana sudi menjenguk lawat web nih! hehe.. kali ni sy terpaksa invisible kan client sy yang kiut dan comey nih! Ni permintaan dorang,so sy kene la patuhi..hehe.walaucamana pon sy tetap akan tunjukkan gambo dorang ni,tp yang tak nmpk muka dan kawasan yg sewaktu dengannya la..hehe

Photographer - ShaifulR

Ahmad Fairus
0123390943
www.videographer.com.my
simple_cre8tive@yahoo.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net